Instituutbehandelingen


Darphin
Naast de standaard behandelingen van Darphin is er een intensieve gezichtsbehandeling. Bij deze behandeling maakt u kennis met de speciale producten van Darphin. De massage wordt gegeven met een etherische olie en de maskers zijn rijker voorzien van werkstoffen dan welke bij de standaardbehandeling worden gebruikt.

Sothys
Hydra 3HA:

Intensieve behandeling met hightech actieve bestanddelen voor een absolute hydratatie. Houdt het vocht vast in de bovenste huidlagen van de epidermis. Direct en duurzaam doeltreffend.
Duur: 1.5 uur

Active contour des yeux:

Een behandeling tegen rimpels, wallen en kringen rond de ogen. Het maakt de huid glad en geeft een ontspannen gevoel.
Duur: tijdens de gezichtsbehandeling


Collagene Hyaluronique:

Een intensieve anti aging behandeling, geheel afgestemd op de werkelijke leeftijd van uw huid. Werkzaam op de algemene huidconditie door een combinatie van technologie en exclusieve werkstoffen.
Duur: 1.5 uur


Soin peeling resurfacant:

Een behandeling die geïnspireerd is op medische technieken die de huid vernieuwt dankzij de combinatie van een gecontroleerde microdermabrasie en een peeling met glycolzuur, salicylzuur en zoethoutextracten. Een onmiddellijke doeltreffendheid waarvan de effecten thuis voortduren.
Duur: 1.5 uur
Soin Glysalac professional peeling:
Verfijnt de textuur van de huid, voor een gladde huid met een onmiddellijke stralende, gelijkmatige en heldere teint. Deze intensieve peeling kan in een standaard gezichtsbehandeling worden meegenomen.
Duur: 30 of 90 minuten
Apaisant SOS:
De ultramilde producten van deze behandelingen zijn zo geformuleerd dat ze rekening houden met de gevoeligheid van uw huid. Na deze behandeling voelt iedere gevoelige huid weer comfortabel en rustig aan.
Duur: 90 minuten


Alle gezichtsbehandelingen van Sothys en Darphin zijn inclusief epileren.