Voetverzorging

La Plus Belle is een praktijk waar meerdere voetverzorgers aanwezig zijn.
Vreemd genoeg blijkt nog steeds maar een kwart van alle Nederlanders geregeld hun voeten te laten verzorgen. Realiseert u zich wel eens dat uw hele gewicht voornamelijk op uw voeten neerkomt? En wist u dat, als u zere voeten heeft, u vaak ongemerkt uw houding verandert, waardoor er weer rug- of nekklachten kunnen ontstaan? Preventief uw voeten laten verzorgen is dus voor niemand een overbodige luxe!
De pedicure is er voor iedereen, maar voetverzorging is vooral belangrijk voor de zogenaamde risicogroepen.

Risicogroepen
De risicogroepen voor voetproblemen zijn diabetes-, reuma-, en spastische patiënten, oudere mensen en mensen met de ziekte van Parkinson. Mensen die vanwege hun beroep (bijvoorbeeld horeca, kappers) veel van hun voeten eisen, hebben eveneens deskundige voetverzorging nodig om voetproblemen te voorkomen. Voetproblemen kunnen mede ontstaan als bijwerking van medicijngebruik.

De medische noodzaak van goede voetverzorging wordt steeds belangrijker. Het belang en de preventieve kracht van goede voetverzorging is van invloed op de algehele gezondheid van de cliënt.

Onze gespecialiseerde pedicures kunnen door middel van zorgvuldige analyse en voetverzorging voetproblemen bij risicopatiënten tot een minimum beperken. Onze gespecialiseerde pedicures werken volgens vastgestelde richtlijnen en weten wanneer zij de cliënt moeten doorsturen naar de arts.

Wij werken samen met zorgaanbieders, zodat de voetbehandelingen (deels) worden vergoed.