Ergoline Zonnebank

Iedereen weet dat de huid bruiner wordt door blootstelling aan natuurlijke en kunstmatig zonlicht. Ook de trefwoorden UV-A, UV-B en melanine ( = pigment) zijn algemeen bekend. Voor een aantrekkelijke en lang houdende bruine huid hebben we zowel UV-B als UV-A nodig. UV-B heeft meer energie, zorgt ervoor dat de melanineproductie wordt verhoogd en leidt tot een verdikking van de hoornlaag van de huid, die als een natuurlijke bescherming tegen de zon fungeert. De huid wordt echter pas bruin wanneer de melanine door inwerking van UV-A en zuurstof een bruine kleur krijgt. Het geheim van een bruine huid bestaat dus uit een samenspel tussen UV-A en UV-B.
De UV-A is voor snel zichtbare bruining verantwoordelijk, terwijl de UV-B ervoor zorgt dat het bruinen intensiever wordt. Onze zonnebank biedt het hele jaar door UV-A en UV-B onafhankelijk van het weer en steeds in dezelfde dosering. U kunt vakkundig advies van ons personeel krijgen.

U kunt bij ons zonnen onder de Ergoline Inspiration 450-S.

Onze bank is voorzien van 4 ultra performance Plus gezichtsbruiners, dit samen met 42 UV lampen zorgen voor een perfecte bruining rondom.
De Ergoline zonnebank is voorzien van een 3D-Sound systeem. Het volume van het soundsysteem en de ventilatie kan door de klant zelf vanaf de bank worden geregeld.

Zonnen vanaf 18 jaar!
Bij La plus belle mag je vanaf je 18e jaar gebruik maken van de zonne-apparatuur. Helaas kunnen we je niet eerder toelaten als je nog geen 18 bent. Ook al heb je wel eens bij andere studio’s onder de zonnebanken gelegen.
Alle zonnestudio’s in Nederland worden met regelmaat bezocht en gecontroleerd door het VWA (de Voedsel en Waren Autoriteit). Omdat La plus belle geheel volgens deze Europese Regelgeving werkt, kunnen we dus een veilige omgeving garanderen voor onze klanten! Zo hoort professioneel zonnen!
De leeftijdsgrens is dus zeer bepalend en derhalve laten wij dus geen jongeren ONDER de 18 jaar toe onder onze apparatuur. Desgewenst kunnen we je om een ID vragen.

Devoted Creations

Devoted creations heeft in 2016 een nieuwe lijn uitgebracht, De intansity lijn, deze is verkrijgbaar bij La Plus Belle.
Deze instaplijn van Devoted Creations is werkelijk door iedereen te gebruiken doordat deze hypoallergeen is, dus zelfs geschikt voor de meest gevoelige huid. De producten zijn gluten-, olie-, noot- en parabenenvrij.
Geniet van deze prachtige basislijn!

Don’t Judge Me
Hypoallergene bruiningsversneller zonder bronzers.
Gluten-, olie-, noot- en parabenenvrij.
Geschikt voor elk huidtype, speciaal voor de meest gevoelige huid.

Tan Mode
Hypoallergene, DHA-vrije bruiningsversneller met natuurlijke en cosmetische bronzers.
Gluten-, olie-, noot- en parabenenvrij.
Geschikt voor elk huidtype, speciaal voor de meest gevoelige huid.

Power Player
Hypoallergene bruiningsversneller met extreem level DHA, natuurlijke & cosmetische bronzers.
Gluten-, olie-, noot- en parabenenvrij.
Geschikt voor elk huidtype, speciaal voor de meest gevoelige huid.