Huidverbetering (mesoscience)


Pak de tijd en draai ‘m terug……….
Terug gaan in de tijd. Dat klinkt als science fiction. Mesoscience van Skeyndor is zeker geen science fiction maar werkelijkheid. Bij iedereen gaat na verloop van tijd de huid verouderen. Mesoscience wordt ingezet wanneer er rimpels of fijne lijntjes ontstaan door het verlies van de elasticiteit van een ouder wordende huid.

Geef jezelf en je huid weer dat jeugdig uiterlijk

Het Mesoscience apparaat combineert de volgende technieken:
Activeringsstroom: een voorbereidende fase die de celdeling en het opnamevermogen van de huid vergroot.
Hydrophoresis: methode waarbij gebruik gemaakt wordt van pulserende stromen om zo actieve bestanddelen in het huidweefsel te laten doordringen.
Elektroporatie: deze methode gebruikt elektrische stromen en zeer korte pulsen, om de doordringbaarheid van het celmembraan te verbeteren, zodat de werkstoffen diep tot in de cellen worden opgenomen.
Cryotherapie: Koude therapie. Door de kou trekken de cellen samen zodat de werking van de gehele behandeling optimaal blijft. Ook wordt de huid gekalmeerd zodat het een bijzonder mooi resultaat geeft.

Alle Mesoscience behandelingen worden voor het mooiste en intensiefste resultaat in kuurverband gegeven. Deze huid verjongende methode bestaat uit een kuur van 10 behandelingen. Behandelingen worden ook los gegeven.